Stagnation

Nu har jag i flera veckor stått och stampat på samma vikt. Jag vet att man ofta kommer till en platå, men nu har jag varit på den så länge. Vill fortsätta ner naturligtvis och det snart. Får se på söndag. Då hoppas jag att det ska ha hänt något. Kanelbullen jag åt idag (det är ju faktiskt kanelbullens dag) gjorde ju förhoppningsvis inte så stor skada. Hoppas kan man ju alltid...

Jag tror fortfarande på min “metod” men behöver ändå göra något mer. Förändra på något sätt så jag börjar gå ner igen. Först måste jag förstå varför det har slutat att fungera, om det nu är det det har gjort. Hoppas fortfarande att det är en platå och att jag sen ska börja rasa ner.  ;)

Vet att jag har “slappat” lite. Förut promenerade jag varje dag, nu kan hoppa över promenaden ett par gånger i veckan. Borde inte göra det. *Gör en mental minnesanteckning att aldrig hoppa över min dagliga promenad*. Dessutom har jag slutat att vara noga med mattider. Risken finns att jag petar in ett extramål bara för att jag “tappar räkningen” och missar att jag redan fått ihop de mål jag kan äta under en dag. Måste skärpa mig.

Ok, vad kan mer ha gått snett... ? Jag har blivit mer deprimerad igen. Det har alltid haft en negativ effekt på min vikt. Jag sover sämre och det är heller inte bra för vikten. En annan sak som jag nog visste, men hade glömt bort. Tabletterna jag får mot min depression sänker ämnesomsättningen så jag måste jobba än mer för att få ämnesomsättningen att gå upp. *suck*.

Just nu känns det faktiskt ganska tungt. Om någon har några tips om hur jag kan öka min förbränning vore jag hemskt tacksam.

RSS 2.0